Aanmelden Kids 2024

KVW 2024: Vikingen!

Stoere avonturiers van Cadier en Keer en ver daarbuiten! Zijn jullie er klaar voor om de wereld van de Vikingen te betreden? Tijdens KVW 2024 gaan we op een onvergetelijke reis vol spannende ontdekkingen, oude legendes en echte Vikingavonturen!

Van 5 t/m 10 augustus 2024 dagen we alle kinderen van groep 3 t/m 8 uit om deel te nemen aan dit epische avontuur. Durf jij het aan om samen met ons de schatten van de Vikingen te ontdekken?

Inschrijfmogelijkheden:

Dit jaar zullen de online inschrijvingen weer verlopen via de ticketshop. U kunt de gegevens van uw kinderen invullen en daarna direct online afrekenen via iDeal. Graag de gegevens per kind invullen, zoals het systeem aangeeft. Het oude systeem via bankoverschrijvingen zullen wij niet meer gebruiken.

Na afronden van de betaling krijgt u via de mail een e-ticket en bevestiging van uw aanmelding(en). Op maandagochtend 5 augustus kunnen de weekkaarten zoals gewoonlijk opgehaald worden op het Raadhuisplein. Hiervoor is het niet noodzakelijk om de e-ticket(s) uit te printen.

Klik op de onderstaande link om de ticketshop te bereiken:

https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/D28CBBE18B84/1

Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe ticketshop? Neem gerust contact met ons op.

Let op! De weekkaarten zullen uitsluitend online worden verkocht gezien het maximale aantal weekkaarten. Er zal dus geen ouderwetse verkoop van weekkaarten op het Raadhuisplein meer zijn. Indien er nog weekkaarten beschikbaar zijn, zal dit tijdig voorafgaand aan KVW worden bekendgemaakt. Voor de dagkaarten geldt hetzelfde, indien het limiet weekkaarten is bereikt zullen er helaas ook geen dagkaarten meer worden verkocht.

Met vriendelijke groet,

Hoofdleiding en Bestuur KVW Cadier en Keer